Google search engine
AcasăSPORTInternaţionalul englez Trent Alexander-Arnold este ţinta unei femei care îl hărţuieşte cu...

Internaţionalul englez Trent Alexander-Arnold este ţinta unei femei care îl hărţuieşte cu scrisori şi conţinut obscen


Cotidianul The Sun scrie că internaţionalul englez Trent Alexander-Arnold (25 de ani) este ţinta unei femei care îl hărţuieşte cu scrisori şi conţinut obscen. Situaţia ar dura de cel puţin un an, ceea ce l-a obligat pe jucătorul lui Liverpool să ia măsuri drastice pentru a-şi proteja intimitatea.

Hărţuitoarea” ar fi vizitat în mai multe rânduri centrul de antrenament al lui Liverpool, precum şi casa jucătorului şi alte locuri pe care acesta le frecventează în afara activităţilor sale sportive. De asemenea, ea a obţinut numărul său personal de telefon, pe care jucătorul a fost nevoit să îl schimbe.

Nu se precizează dacă aceste fapte au făcut obiectul unei anchete a poliţie, dar jucătorul ar fi angajat un detectiv privat.

Această femeie îl teroriza pe el şi familia sa (…) sunându-l în mod constant şi trimiţându-i conţinut obscen la domiciliu. El face tot ce poate pentru a se asigura că nu-i afectează performanţele de pe teren„, a declarat o sursă din anturajul jucătorului, citată de The Sun.

În acest sezon, Trent Alexander-Arnold a jucat 29 de meciuri (2 goluri, 10 pase decisive) în toate competiţiile pentru Liverpool. El a ratat meciurile cu Brentford şi Luton, la 17 şi 21 februarie, din cauza unei accidentări la genunchi.


W3Schools Home Page

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE