Google search engine
AcasăEXTERNEIncendiul din Valencia | Blocul era administrat de o româncă / Bilanțul...

Incendiul din Valencia | Blocul era administrat de o româncă / Bilanțul victimelor este în creștere


Bilanţul morţilor în urma incendiului devastator care a distrus un complex de locuinţe cu 14 etaje din Valencia, în estul Spaniei, a crescut la 10, au anunţat autorităţile locale, în timp ce pompierii continuă să caute până la 15 persoane date dispărute, relatează The Guardian.

Administratorul clădirii este o româncă. Este vorba despre Adriana Banu.

Incendiul care a afectat clădirea din cartierul Campanar din Valencia a început la etajul opt, a explicat administratorul proprietății, Adriana Banu.

Incendiul devastator ar fi pornit în apartamentul 86 de la etajul 8, unde, în momentul izbucnirii flăcărilor, nu se afla nimeni.

„Nu știm cum a început pentru că nu avem instalație de gaz, totul funcționează pe curent… da, fațada este dintr-un material numit alucobond, care nu este foarte inflamabil, dar stratul de fibră de sub el este”, a declarat Adriana cu lacrimi în ochi.

În plus, administratorul se teme că incendiul ar putea ajunge la subsolul proprietății: „La subsol avem o parcare subterană pe trei niveluri, cu vehicule electrice; nu știm ce s-ar putea întâmpla dacă focul ajunge în acea zonă”, a mai adăugat Adriana.

Incendiul devastator care a distrus întreaga clădire de pe Avenida del Maestro Rodrigo din Valencia a început joi, imediat după ora 17:00. Vântul puternic care a bătut în oraș în acea zi și materialele de construcție folosite la izolarea clădirii ar fi putut contribui la răspândirea flăcărilor în întregul bloc.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE