Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEIÎn Timișoara, cursa electorală capătă accente comice. Dominic Fritz fuge de Robu

În Timișoara, cursa electorală capătă accente comice. Dominic Fritz fuge de Robu


Actualul primar al Timișoarei, Dominic Fritz, a refuzat, în repetate rânduri, să participe la o dezbatere directă cu fostul primar Nicolae Robu la posturile locale de televiziune, care au început să pună scaune goale în studiori. Fritz îl evită pe mult mai combativul Robu și preferă să comunice singur doar la emisiuni naționale, pe spațiul electoral cumpărat de USR.

Această mișcare a atras critici din partea cetățenilor și a observatorilor politici, care consideră că cei doi candidați principali ar trebui să se angajeze în dezbateri deschise și transparente pentru a informa alegătorii. Pe retelele de socializare unii cetateni l-au botezat pe Fritz drept Frictzos, o combinatie amuzanta intre fricos si fițos.

Refuzul lui Fritz de a participa la emisiuni cu fostul edil se datoreaza in principal faptului ca, în mare măsură, campania primarului in functie se bazeaza pe promovarea proiectelor inițiate de administrația Robu. Multe dintre aceste proiecte au cunoscut întârzieri semnificative pentru a fi finalizate in an electoral.

Pe măsură ce alegerile se apropie, presiunea crește asupra lui Fritz să se angajeze în dezbateri directe și să abordeze preocupările exprimate de criticii săi.

Analiștii politici susțin că evitarea dezbaterii directe de către Fritz este un semn de slăbiciune și lipsă de încredere în propriile abilități. Refuzul sau de a participa la confruntari directe este cu atat mai straniu cu cat mai multe sondaje de opinie il dau castigator pe Nicolae Robu la o distanta de aproape 10 procente.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE