Google search engine
AcasăECONOMIEICI București, împreună cu Ghidul Primãriilor, a organizat evenimentul Digitalizare și Inovare...

ICI București, împreună cu Ghidul Primãriilor, a organizat evenimentul Digitalizare și Inovare în administrația publică


Joi, 22 februarie 2024, ICI București, împreună cu Ghidul Primãriilor, a organizat evenimentul „Digitalizare și Inovare în administrația publică”.

Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București, a precizat în deschidere: „Mă bucur că sunteți prezenți în număr așa mare, demonstrând un angajament puternic pentru inovare și adaptabilitate în era digitală. Vă invit să urmăriți cu atenție exemplele de digitalizare, deoarece reprezintă un pas important către o administrație publică mai modernă și mai orientată spre nevoile cetățenilor. Am convingerea că această zi va fi nu doar informativă, ci și inspirațională, iar discuțiile noastre ne vor conduce spre soluții concrete și durabile pentru provocările pe care le întâmpinăm în era digitală.”

În cadrul evenimentului, peste 40 de unități administrativ-teritoriale au descoperit cum pot să beneficieze de tehnologii precum blockchain și NFT pentru a-și îmbunătăți serviciile publice și pentru a construi un brand puternic pentru orașul sau comuna pe care o reprezentau.

Mai multe detalii despre eveniment: https://ici.ro/…/ici-bucuresti-a-organizat-evenimentul…/

 RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE