Google search engine
AcasăSPORTGuardiola nu crede în aptitudinile lui Haaland pentru meciul cu Crystal Palace

Guardiola nu crede în aptitudinile lui Haaland pentru meciul cu Crystal Palace


Erling Haaland, în pericol să rateze al doilea meci consecutiv al lui Manchester City în Premier League din cauza unei ⁢accidentări la⁢ picior, ⁤potrivit ‍antrenorului Pep Guardiola. Totuși, acesta speră că atacantul său va ​putea călători împreună cu echipa pentru Cupa Mondială a cluburilor din Arabia Saudită, conform Reuters.

„Nu cred că va putea juca sâmbătă”, a declarat Guardiola într-o conferinţă de presă înaintea partidei cu Crystal Palace. „Dar poate voi avea surpriza să primesc vești bune, însă nu​ cred asta”,​ a adăugat tehnicianul, conform Agerpres.

​ ⁤

⁣ ⁢ ⁤ ⁣

⁣ Haaland a fost indisponibil ⁣pentru meciul de duminică împotriva lui Luton Town (2-1), din cauza a ceea ⁣ce Guardiola​ a numit o reacţie la stres, ‌iar apoi⁢ nu ⁤a călătorit la Belgrad pentru întâlnirea cu Steaua Roşie (3-2) din ultima etapă a fazei grupelor Ligii​ Campionilor.
⁤ ‌

⁢ ‌

⁤ ⁢ ⁤

O reacţie⁤ la stres poate evolua către‌ o fractură de stres, mai gravă, dar Guardiola a spus că nu este îngrijorat⁣ în privinţa atacantului în vârstă ‌de 23 de ani, care ⁢este golgheterul campionatului în acest moment, cu 14 reuşite.

„Nu, nu este o fractură, este‍ doar stres, iar uneori jucătorii se recuperează mai repede, alteori mai încet, aşa că medicul a spus⁣ că trebuie să luăm totul ⁤de la o zi la alta,​ de la o săptămână la alta, cum se simte în acest moment, (când nu​ are) simptome sau nu simte durere va​ fi gata să ‌joace din nou”, a mai spus Guardiola.

Orice absenţă îndelungată a norvegianului ar fi o lovitură pentru City, care încearcă să-şi păstreze ​titlul de campioană. Echipa este pe locul patru în clasament cu 33 de puncte după 16 etape, la⁢ patru puncte de liderul Liverpool.

Guardiola a indicat că Haaland a urmat un tratament departe de Manchester şi‌ s-a‍ întors​ vineri.

„Sper că va putea călători în Arabia⁢ Saudită (sâmbătă) după meci, cred că va călători cu noi,​ iar după‍ aceea vom vedea dacă va⁤ putea‌ juca​ primul ‌sau al doilea meci sau când ne întoarcem (la Manchester)”, a spus spaniolul.

City va ⁢juca marţi ⁢semifinala‍ Cupei Mondiale a Cluburilor împotriva ‌unui adversar care încă‌ nu a ⁤fost stabilit. Finala va avea loc vinerea viitoare.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE