Google search engine
AcasăEXTERNEGluma făcută de fostul lider de la Casa Albă

Gluma făcută de fostul lider de la Casa Albă


Fostul lider de la Casa Albă și actual candidat republican a transmis un mesaj susținătorilor săi cu ocazia unei strângeri de fonduri. „Îmi suspend campania”: Donald Trump a creat luni o surpriză trimiţând acest mesaj susţinătorilor săi, o glumă de 1 aprilie, care avea de fapt scopul de a strânge noi fonduri pentru candidatura sa la alegerile prezidenţiale din noiembrie, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Fostul preşedinte republican, care încearcă să-l înlăture pe democratul Joe Biden de la Casa Albă, a trimis acest scurt text alegătorilor săi prin e-mail şi SMS împreună cu un link.

Accesând mesajul, susţinătorii săi au ajuns pe un site şi li s-a cerut să doneze 5.500 sau 3.300 de dolari pentru campania electorală.

„Chiar credeaţi că îmi voi suspenda campania? April Fools!”, a scris Trump cu majuscule.

De câţiva ani, alegătorii americani au fost asaltaţi cu SMS-uri, e-mailuri şi apeluri în care li se cerea să contribuie financiar la candidaturi.

Acest lucru obligă echipele candidaţilor să fie din ce în ce mai creative pentru a ieşi în evidenţă. Într-o ţară în care victoriile electorale se câştigă cu miliarde de dolari, donaţiile pe care le adună sunt extrem de preţioase.

Donald Trump îşi atrage în mod constant susţinătorii vorbind despre problemele sale legale.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE