Google search engine
AcasăCULTURA SI MEDIAGerard Depardieu a mai primit o plângere pentru agresiune sexuală care s-ar...

Gerard Depardieu a mai primit o plângere pentru agresiune sexuală care s-ar fi produs în 2021. Ce a făcut în timpul filmărilor


O altă femeie a depus plângere împotriva lui Gérard Depardieu, care este deja acuzat pentru violență sexuală care a avut loc în timpul unor filmări din 2021.

Actriţa Charlotte Arnould este presupusa victim a unui viol care a dus la punerea sub acuzare a lui Depardieu în decembrie 2020, iar avocata ei a trimis o nouă plângere la Parchetul din Paris în care denunță agresiunea sexuală, hărțuirea sexuală și abuz sexist, conform știrileprotv.

Parchetul din Paris nu a confirmat depunerea acestei plângeri, iar avocații lui Depardieu nu au spus nimic despre aceasta.

Depardieu își susține nevinovăția

Dar, Depardieu susține că „niciodată, niciodată, nu am abuzat o femeie”, a spus acesta la 1 octombrie.

Faptele s-ar fi petrecut în timpul filmărilor pentru „Les volets verts”.

Agresiunile lui Depardieu

Amelie, de 53 de ani, care este scenografă, a denunțat faptele. Ea povestește că actorul din Cyrano de Bergerac a făcut diferite remarci obscene în timpul filmărilor la Paris, în 10 septembrie 2021, apoi „a apucat-o brutal” şi „i-a frământat talia, stomacul, până la sâni”.

Acea agresiune a fost oprită de gărzile de corp ale actorului.

Alta femeie, Sarah, de 33 de ani, care era a treia asistentă de regie la aceleași filmări, l-a acuzat pe Depardieu că a atins-o de două ori „pe piept şi pe fese” în 31 august 2021.

Actrița Anouk Grinberg a criticat în presă comportamentul lui Depardieu și a depus o plângere pentru defăimare împotriva avocatei acestuia, Béatrice Achille Geissmann.

Pe lângă acuzarea pentru presupusele fapte din 2018, Depardieu este acuzat și pentru agresiuni sexuale în 2014, fapte care au fost raportate de o asistentă de pe un platou de filmare.

Actrița Hélène Darras a depus și ea o plângere pentru agresiune sexuală pentru fapte din 2007, dar i-a fost respinsă la finalul lunii decembrie pentru că faptele s-au prescris.

Ruth Baza, o jurnalistă și scriitoare din Spania, a depus o plângere la poliția spaniolă la mijlocul lunii decembrie pentru un presupus viol la Paris în octombrie 1995.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE