Google search engine
AcasăPOLITICAGabriela Firea, reacție după declarațiile lui Mihai Tudose: 'Răbdare, răbdare!'

Gabriela Firea, reacție după declarațiile lui Mihai Tudose: ‘Răbdare, răbdare!’


Gabriela Firea a făcut o nouă postare controversată pe pagina de Facebook, după declarațiile lui Mihai Tudose, care a dezvăluit la Realitatea PLUS că PSD și PNL vor susține un candidat independent la primăria Bucureștiului.

Într-un mesaj pe Facebook, Firea l-a citat pe părintele Ilie Cleopa, care a spus: „Răbdare, răbdare! Și când simți că s-a gătat, iar: răbdare, răbdare!”

Mihai Tudose a confirmat în exclusivitate la Realitatea Plus că PSD și PNL vor avea un candidat comun la alegerile pentru Primăria Capitalei. Liderul PSD susține că Gabriela Firea nu poate să-l învingă pe Nicușor Dan, iar un candidat independent din partea celor două partide are cele mai mari șanse.

„Trebuie ca domnia sa să dorească organizația București. Nu putem să validăm fără să o valideze organizația. Domnia sa este cea mai bine clasată. Câteodată pare a fi insuficient pentru a câștiga primăria. Este clar că actualul management de la primărie este defectuos. Sa fim sinceri: Un pesedist nu va vota un candidat liberal la Primăria capitalei și invers”.

Tudose a evitat să spună cine este candidatul pregătit de Coaliție pentru București, iar potrivit unor surse primul pe lista celor două partide ar fi medicul Cătălin Cîrstoiu.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE