Google search engine
AcasăTOATE CATEGORIILEFotografii Uimitoare - Se Conturează a Opta Minune a Lumii: Cele Mai...

Fotografii Uimitoare – Se Conturează a Opta Minune a Lumii: Cele Mai Înalte Turnuri din Europa se Pregătesc să Își Facă Apariția!


În timp ce ‍”micul‍ Paris” ‌se confruntă cu ⁣stagnare​ urbanistică și edilitară de trei ani, vesti impresionante ​vin din „marele” Paris, capitala Franței. ‍Municipalitatea a dat undă verde pentru construcția ⁣celor⁢ mai înalte ⁢turnuri din Europa, potrivit Business Insider.

Spațiul total disponibil pentru ‌birouri,‍ apartamente de lux ​ și spații comerciale va atinge aproape 300.000 de metri pătrați, în cele două ⁢clădiri ale‍ proiectului. ⁣Fiecare⁣ dintre turnurile ​planificate‍ va avea 93 de etaje, ​transformând acest complex, la finalizarea ⁣sa prevăzută ⁢peste 4 ani, în ​cel mai ⁣înalt edificiu din ⁤Europa, vizibil din orice colț al⁤ Parisului. Aceasta se datorează faptului că, deși ‍zona în care vor fi construite aceste minuni ale ingineriei ‍este dedicată clădirilor moderne și înalte, înălțimea turnurilor va fi⁤ dublă față​ de cele din jur.

Un aspect și mai⁣ fascinant este contrastul dintre „micul” și „marele” Paris. În timp ce primul îi îndepărtează pe marii jucători și companiile internaționale, al doilea pariază pe dezvoltare, atrăgând investiții și proiecte istorice de acest gen.

Descoperă Proiectul Paris Hermitage Plaza

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-imageRELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE