Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEIFlorin Cîțu, despre negocierile PNL

Florin Cîțu, despre negocierile PNL


Fostul premier și ex-președinte PNL, senatorul Florin Cîțu, a declarat miercuri, la B1TV, că i se pare „ceva în neregulă” cu deschiderea PNL și a PSD de a candida pe liste comune la alegeri.

Cîțu a afirmat că PNL are o decizie ca partidul să candideze singur în toate rundele de alegeri din acest an, decizia luată recent într-o ședință a liberalilor la Sinaia, iar „acum ar fi foarte ciudat să le spunem alegătorilor că ne-am răzgândit”.

„E un risc major pentru PNL să se răzgândească înainte de alegeri. Conducerea restrânsă a partidului are o strategie, își va asuma campania dar și rezultatele acestei strategii”, a adăugat Cîțu.

Fostul premier a menționat că o eventuală candidatură pe liste comune PSD-PNL este contrară experienței politice: „Ni s-a spus mereu că în politică 1 plus 1 nu fac 2, acum dintr-o dată 1 plss 1 fac 5, e clar ca e ceva în neregulă”.

Meci vândut?

„Orice sondaj arată pe primul loc în interesul românilor creșterea prețurilor. În afară de creșterea taxelor, responsabile pentru creșterea prețurilor, eu nu văd alte măsuri care să ducă la reducerea prețurilor”, a mai spus Florin Cîțu.

În opinia acestuia, „dacă se merge pe candidat comun la Primăria Capitalei e clar că PNL a vândut meciul și vor susține un candidat comun la prezidenșiale, pentru că eu nu cred că PSD va susține un candidat la București fără ceva la schimb”.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE