Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEIEXCLUSIV: Soacra lui Cherecheș, dată în judecată de DNA pentru 5 kg...

EXCLUSIV: Soacra lui Cherecheș, dată în judecată de DNA pentru 5 kg de prăjituri


Procurorii DNA Cluj ⁢dezvăluie detalii șocante în rechizitoriul ​prin care i-au deferit justiției pe socrii lui Cătălin ‌Cherecheș‌ pentru tentativa ⁤de mituire a judecătorului ginerelui lor. ⁣Aceștia⁤ trebuie să plătească și contravaloarea ​unei cutii cu prăjituri, în care a ⁣fost ascunsă mita de 50.000 ⁢de euro destinată magistratului.

În rechizitoriul din dosarul aflat acum ‍la Tribunalul Mureș, procurorii clujeni notează ‌că în data de⁤ 10 noiembrie s-a⁤ dispus luarea măsurii asigurătorii prin instituirea ⁢sechestrului asigurător asupra sumei de 50.000 de​ euro, ridicată în⁤ cadrul procedurii flagrantului, în vederea confiscării speciale.

În cauză, procurorii vor propune instanței de judecată menținerea măsurii ⁤sechestrului asigurător asupra sumei de 50.000⁣ de euro, ⁤în vederea confiscării ​speciale.

Totodată, se va propune instanței de judecată ca, în temeiul art. 290 alin. 5 Cod penal, să dispună confiscarea​ prin echivalent a contravalorii produselor de cofetărie remise ⁢de către inculpata Gliga Claudia martorului denunțător ⁤Fărcaș-Hîngan Rodica.

Din⁢ procesul verbal de investigații încheiat⁤ de ofițerul de​ poliție din ⁢cadrul DNA-Serviciul teritorial Cluj, rezultă că ⁣valoarea⁤ produselor de cofetărie (aproximativ 5 kg) este de⁤ 490 ‍lei, ⁤se arată în⁤ dosarul aflat pe masa ‌magistraților ‍mureșeni.

Profilul socrilor lui Cherecheș – Soacra a⁣ recunoscut tot

Gliga ⁢Claudia​ este cetățean român, cu studii medii, cofetar și administrator⁢ la⁢ societatea ELENS TAB BROD ⁣SRL. Este căsătorită​ și nu are copii minori în‍ întreținere, fiind‌ necunoscută cu antecedente penale.

Inculpata a refuzat să dea‍ declarații și a ⁢uzat‍ de dreptul la tăcere ⁣în ⁤fața ⁤organelor de urmărire penală. ​Cu toate acestea, în fața judecătorilor de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului‍ Mureș și a Curții de Apel Târgu Mureș, inculpata a recunoscut⁣ faptele.

Inculpatul Gliga ‌Dorin-Petru este cetățean român, cu studii medii și școala profesională, conducător auto⁢ la SC ELENS TAB ‌BROD⁤ SRL. ​Este căsătorit și nu are copii minori în ⁤întreținere, fiind necunoscut cu antecedente penale.

Inculpatul a⁤ refuzat să dea declarații ​și a uzat de dreptul‍ la tăcere⁤ în⁣ fața organelor de urmărire ‍penală. În ⁤fața ‌judecătorilor de drepturi și libertăți​ din cadrul Tribunalului Mureș și⁣ a Curții de Apel Târgu ⁢Mureș, inculpatul‌ a negat faptele.

Fișa dosarului

Socrii fostului ‍primar

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE