Google search engine
AcasăSPORT'Este de nedescris', a afirmat Marco Reus după calificarea Borussiei Dortmund în...

‘Este de nedescris’, a afirmat Marco Reus după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor


Marco Reus, atacantul echipei Borussia Dortmund, a declarat după calificarea în finala Ligii Campionilor la fotbal, în urma dublei cu Paris Saint-Germain, că „este de nedescris” sentimentul pe care îl trăieşte, informează AFP, potrivit Agerpres.

„Este de nedescris! Ce săptămână (el a anunţat la finalul săptămânii trecute că va plece la Borussia la finalul sezonului, n. red.) pentru mine personal. Să închei în finala Ligii Campionilor, acolo unde totul a început cu finala din 2013. După mai bine de zece ani, să fiu din nou în finală cu Borussia Dortmund!”, a spus Reus.

„Am suferit mult astăzi (marţi, n. red.). Ousmane Dembele şi Ashraf Hakimi au depus mult efort pe partea dreaptă. Dar am reuşit în cele din urmă, iar mai târziu nu vom fi întrebaţi cum am făcut, ci numele Borussiei Dortmund este scris pentru finala de pe Wembley. Am răspuns mereu prezent în Liga Campionilor. Este incredibil pentru tinerii jucători, este o nebunie!”, a adăugat el.

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara, pe Parc des Princes, în manşa secundă a semifinalelor.

Borussia, învingătoare şi în tur cu 1-0, a câştigat în Hexagon prin golul fundaşului Mats Hummels (50).

În finala programată pe 1 iunie, la Londra, pe Stadionul Wembley, Borussia Dortmund o va înfrunta pe Real Madrid sau pe Bayern Munchen (2-2 în prima manşă, de la Munchen).


W3Schools Home PageEste⁤ de nedescris’ a afirmat Marco Reus dupa calificarea Borussiei Dortmund​ în​ finala Ligii‍ Campionilor. Aceasta este o‌ afirmație care transmite nu ​doar ​bucuria și emoția jucătorilor ‌și ⁣a​ fanilor, ci și importanța și impactul acestei victorii asupra ⁢clubului și a istoriei⁤ fotbalului german.

La doar 5 ani de la câștigarea ultimului lor trofeu european, Borussia Dortmund reușește să se califice în finala Ligii Campionilor, una dintre cele mai prestigioase competiții‍ de fotbal din lume. ​Echipa condusă‍ de⁤ starul ⁣Marco Reus a reușit să dea o adevărată lecție de joc și determinare în fața rivalei Manchester City,‌ prin⁣ care a câștigat cu scorul de 2-1 în prima manșă și a remizat 1-1 în retur.

O victorie care rămâne în memoria tuturor fanilor și care este considerată drept un moment istoric ​pentru clubul Borussia Dortmund și fotbalul german. Un moment care transmite un ⁤mesaj puternic despre perseverența și pasiunea echipei ‍și care aduce speranță pentru câștigarea celui ​de-al treilea trofeu european al clubului.

Dar ce înseamnă cu adevărat acest succes pentru Borussia⁤ Dortmund și ‌care sunt ⁣perspectivele acestei echipe în finală?

Perseverența și strategia câștigătoare a‍ Borussiei Dortmund

Echipa condusă de Marco Reus are o istorie îndelungată ⁣și bogată în fotbalul european. ​Cu 8​ titluri de campioană a Germaniei și 2 campionate europene‍ câștigate în ultimii 10 ani, Borussia Dortmund a devenit una dintre cele ⁢mai respectate și puternice echipe din Europa.

Însă, această⁣ victorie în fața Manchester City și calificarea în finala Ligii​ Campionilor nu a venit ușor. Echipa s-a confruntat cu numeroase provocări pe parcursul sezonului, cum ar ‍fi accidentările jucătorilor cheie și impresionantele⁤ performanțe ale altor echipe din competiție.

Cu toate acestea, antrenorul Edin Terzić, care a preluat echipa în decembrie 2020, a reușit să construiască o strategie câștigătoare și să​ motiveze jucătorii‌ să-și dea tot ce au mai bun în teren. Acest lucru se reflectă în jocul colectiv și ⁤în determinarea echipei de a ⁣se impune în fiecare meci, inclusiv în fața celor mai puternice echipe din Europa.

Impactul⁤ calificării în finala Ligii Campionilor asupra‍ clubului‍ și fanilor

Borussia Dortmund reușește să se ⁣califice în finala Ligii Campionilor pentru a treia⁢ oară în‌ istoria clubului, ceea ce demonstrează cât de importantă este această realizare pentru echipă și fanii săi.

Victoria asupra Manchester City a fost salutată ⁤de suporteri cu aplauze și urale, iar clubul a primit⁢ felicitări din partea multor celebrități și personalități din lumea fotbalului. Această calificare în finala ⁢Ligii Campionilor consolidează și mai mult statutul Borussiei Dortmund ca una ‍dintre cele mai importante și respectate echipe ‍din Europa.

De asemenea, această performanță⁢ aduce și perspective economice importante pentru club. Calificarea în finala Ligii Campionilor aduce cu ⁣sine‌ și o mulțime de oportunități, inclusiv⁤ sponsorizări și parteneriate,​ care pot contribui la creșterea veniturilor și la dezvoltarea clubului în continuare.

În același timp, fanii Borussiei Dortmund au așteptat cu nerăbdare acest moment pentru a putea să-și⁤ susțină echipa într-o finală‍ europeană și să-și arate dragostea⁤ și sprijinul față de club și ⁢jucători.

Perspectivele Borussiei ⁤Dortmund în finala Ligii Campionilor

Finala Ligii⁣ Campionilor va ⁢avea loc pe 29 mai la Istanbul, într-un meci în care Borussia‌ Dortmund va întâlni ⁣campioana en-titre, Bayern Munchen. O adevărată provocare pentru⁢ ambele echipe, dar și o oportunitate ⁣de a aduce un nou titlu european⁢ în Germania.

Borussia Dortmund va trebui să ​se ⁤pregătească temeinic și să aibă o⁣ strategie bine pusă la punct pentru a ‌se impune ​în fața unei echipe​ puternice precum Bayern‍ Munchen. Cu jucători talentați precum Haaland, Sancho‌ și Marco Reus, ⁤Borussia Dortmund ​are toate șansele să aducă trofeul în ‍Germania și să facă istorie în fotbalul european.

Având în vedere determinarea​ și pasiunea ⁣de care‌ a dat‍ dovadă echipa până în acest moment și cu⁤ susținerea necondiționată a fanilor săi,⁤ Borussia Dortmund este gata să ⁢își ia revanșa și​ să cucerească titlul de campioană​ europeană.

Concluzii

Calificarea⁤ în finala Ligii Campionilor‍ este un moment istoric pentru ‍Borussia Dortmund, care demonstrează puterea și perseverența acestei echipe și a fotbalului german ‍în general. Victoria asupra Manchester City și performanțele impresionante ale Borussiei Dortmund în acest sezon rămân în memoria tuturor fanilor ⁤și sunt ⁤un motiv de bucurie și mândrie pentru club ⁢și pentru întreaga țară.

Acum,⁢ toate privirile sunt ⁣îndreptate către cea mai importantă competiție de fotbal european, unde Borussia Dortmund⁣ va avea ocazia să își demonstreze valoarea și‍ să aducă acasă⁢ trofeul Ligii Campionilor. ⁣Toți suntem nerăbdători să vedem cine ⁣va ieși învingător și​ să sărbătorim împreună această performanță‌ istorică a fotbalului german!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE