Google search engine
AcasăCULTURA SI MEDIAErika Isac nu e la prima piesă cu versuri obsecene: 'Vrea sex,...

Erika Isac nu e la prima piesă cu versuri obsecene: ‘Vrea sex, c** imens, face freelance doar pe OnlyFans’


Devenită celebră peste noapte cu piesa Macarena, în care acuză că femeile din România se află constant în pericol și riscă să fie abuzate sexual de bărbați, Erika Isac nu e la prima piesă cu cuvinte obscene. Deși a declarat că după ce a participat la X-Factor a primit mult hate online și a decis să se retragă, Erika Isac nu a fost inactivă.

Artista a scos o piesă cu Gheboasă, piesă numită OnlyFans

Versurile piesei OnlyFans sunt și ele obscene, așa cum e de altfel mare parte din muzica artistului Gheboasă, care a stârnit un adevărat scandal la Untold, după ce mai mulți tineri au cântat în cor o piesă cu înjurături care îi aparține. Refrenul piesei OnlyFans sună așa: ‘Vrea sex, c** imens, face Freelance doar pe OnlyFans’.

Gheboasă a sărit în apărarea Erikăi Isac:

„Mi se pare că Erika e mai mult decât un personaj care a prins la public. O văd ca pe o femeie foarte puternică, în vogă deja, și asta într-un timp scurt, capabilă să închidă gura multor bărbați, dar și a femeilor care gândesc altfel! Nu e vorba despre faptul că Erika e o femeie atunci când vorbește despre o treabă sau alta. Mesajul ei e unul al unui artist care s-a lovit în viața ei de mai multe probleme și pe care acum le spune într-un anume fel celor de vârsta ei.

Nu contează că a fost cu unul sau cu mai mulți bărbați, cum am văzut că au tăbărât mai mulți pe ea ca s-o facă de rușine, chipurile! Tot ce contează e muzica ei și faptul că a reușit să transmită ce și-a dorit, nu că a fost cu unul sau cu mai mulți bărbați!”, a declarat Gheboasă pentru canal33.ro.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE