Google search engine
AcasăECONOMIEE.ON dezvăluie propriul Inteligență Artificială generativă: Un pas uriaș în tehnologie!

E.ON dezvăluie propriul Inteligență Artificială generativă: Un pas uriaș în tehnologie!


E.ON inaugurează propriul ‍Asistent Inteligent

Grupul E.ON își mărește echipa cu un membru digital special, „E.ON GPT”, o inteligență artificială menită să faciliteze tranziția energetică,‍ conform unui‍ comunicat al companiei, transmis vineri ‍AGERPRES.

„Într-un mediu intern care respectă normele companiei privind protecția ‌datelor, IT și securitatea cibernetică, toți cei 74.000 ​de angajați E.ON ⁣pot beneficia acum de expertiza specifică domeniului energetic a noului coleg AI. De exemplu, E.ON GPT oferă asistență în activitățile de cercetare​ și procesare de text, devenind un partener virtual pentru angajați ‍în probleme legate de energie”, se menționează în comunicat.

Inteligența artificială se bazează pe tehnologia GPT3.5 a OpenAI și este operată într-un cloud. O echipă de ingineri și oameni de știință a​ datelor din ‌cadrul E.ON a dezvoltat asistentul intern de inteligență artificială într-un timp record.

„Inteligența‌ artificială generativă este⁢ o tehnologie care ne transformă deja viața, munca și care va genera și mai multe schimbări în viitor. AI-ul generativ joacă, de asemenea, un rol crucial⁣ și pentru noi, la E.ON. Dacă înțelegem cum putem utiliza tehnologia și care sunt riscurile acesteia, vom avea oportunitatea de a îndeplini mai multe ⁢sarcini legate de tranziția energetică. Propria noastră soluție E.ON GPT intră acum în funcțiune și ⁢le oferă angajaților noștri posibilitatea de a⁢ interacționa cât mai mult cu​ AI-ul generativ într-un spațiu de date sigur pentru E.ON, pentru a ⁢învăța și, totodată, pentru a rezolva probleme”, a declarat Victoria Ossadnik, membru în ​Consiliul ⁢de Administrație al E.ON, ⁤responsabilă pentru digitalizare și inovare.

Pentru a facilita ⁤utilizarea software-ului de către angajați, compania a inițiat propriul program de instruire, cum ar fi o serie de videoclipuri în care experții interni în ⁣inteligență ⁣artificială ⁤împărtășesc sfaturi și trucuri.

În plus, se răspunde la întrebări specifice și se oferă asistență în cadrul⁣ unor ⁤sesiuni interactive de ⁣întrebări și răspunsuri.

„În calitate⁣ de asistent AI generativ, voi putea răspunde la întrebările colegilor mei umani și le voi putea oferi soluții în orice moment. Am cunoștințe aprofundate despre industria energetică și ⁢pot colecta și furniza ⁤date despre sursele de energie regenerabilă, eficiența energetică și practicile sustenabile. Răspunsurile mele sunt consecvente și de înaltă ‍calitate și învăț în mod‌ constant. Acest lucru ⁤contribuie la creșterea productivității, la⁤ îmbunătățirea satisfacției angajaților și la o colaborare⁤ mai puternică în cadrul companiei”, a transmis ⁤E.ON⁣ GPT, consultant virtual pentru toți angajații.

Compania mai notează⁣ că „unele părți din acest comunicat de presă au fost redactate cu ajutorul inteligenței artificiale”.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE