Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEITerorizați și înarmați cu cuțitul, doi copii au jefuit o femeie în...

Terorizați și înarmați cu cuțitul, doi copii au jefuit o femeie în propria locuință de 10 lei


Doi minori sunt cercetaţi în‍ libertate pentru tâlhărie calificată, după ce au ameninţat-o cu un cuţit pe o femeie în vârstă de 83 de ani, în propria casă, şi i-au furat doar 10 lei.

Într-o zi obişnuită, în ​jurul orei 12,50, apelul la 112 a adus la cunoştinţa IPJ Sibiu că două persoane necunoscute au agresat o femeie şi i-au furat o sumă de bani în localitatea Daia.

După primele cercetări efectuate de către poliţiştii, s-a descoperit că în aceeaşi zi, în jurul orei ​12,00, două ⁤persoane necunoscute, de sex masculin, au pătruns fără drept ‌într-o locuinţă din satul⁣ Daia. Acestea au agresat-o fizic pe proprietara casei, o femeie în vârstă de 83 de ani, prin lovire în zona feţei şi înţepare în zona gâtului, după care au sustras doar o sumă de ⁣10 ⁣lei.

La nivelul Secţiei ⁢de Poliţie Rurală Şelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă ​Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul ​săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost identificate şi depistate de către poliţişti, iar acum urmează să fie propusă o soluţie legală prin unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătoarea de cuvânt ‌a​ Inspectoratului ⁣de ⁢Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Ea a mai adăugat că femeia a fost transportată‍ la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu a necesitat internare.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE