Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEIDiana Șoșoacă a primit un plic cu o 'substanță granulară' la Senat....

Diana Șoșoacă a primit un plic cu o ‘substanță granulară’ la Senat. SPP a intrat pe fir


Senatoarea Diana Șoșoacă a primit, luni, la registratura Senatului, un plic cu o „substanță granulară”. SPP nu a depistat un risc radiologic sau exploziv, dar va face, la cererea senatoarei, verificări amănunțite.

„În urma verificărilor efectuate de către cadrele SPP asupra trimiterii poștale adresată dnei senator Diana Iovanovici Șoșoacă, primită la registratura Senatului, în data de 26.02.2024, s-a observat existența unei substanțe granulare în interiorul plicului, care nu prezintă risc radiologic sau exploziv. Există totuși posibilitatea ca substanța detectată în conținutul trimiterii poștale să afecteze sănătatea sau viața persoanelor ce ar veni în contact cu aceasta, drept pentru care sunt necesare analize complexe de laborator, executate de către organele de specialitate competente”, potrivit SPP.

Șoșoacă a răspuns printr-o adresă în care își exprimă acordul în vederea efectuării de către SPP a „unor analize amănunțite de laborator” a trimiterii poștare a cărei destinatar este.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE