Google search engine
AcasăECONOMIEDezvăluiri șocante despre un politician lipsit de viziune - Scandal în Parlament

Dezvăluiri șocante despre un politician lipsit de viziune – Scandal în Parlament

Bugetul⁤ pentru anul 2024 este un subiect de mare⁤ interes pentru politicieni și cetățeni deopotrivă. ‍Senatorul Anca Dragu de‍ la ‍USR ⁤a făcut o analiză a acestui buget și a ajuns​ la concluzia ⁣că este unul total nerealist și mincinos. Potrivit acesteia, bugetul nu are o viziune clară și nu va contribui la dezvoltarea României. Mai mult decât atât, Dragu susține că Executivul a supraestimat veniturile și a subestimat cheltuielile, ceea ce va duce la un deficit de peste 7% din PIB.

Pentru a-și exprima nemulțumirea față de acest buget, parlamentarii USR au purtat în plenul legislativului cutii de cadou ⁤pe care era ‌scris „Taxe noi”. Aceștia au ‌protestat pe holuri și în sala de plen, iar când ‌premierul Marcel Ciolacu a început să ‍își​ citească discursul, politicienii‌ opoziției s-au‍ apropiat de tribună.

Este evident că bugetul pentru anul 2024 este un subiect ⁢sensibil și controversat, care va continua să fie dezbătut în Parlament. Rămâne de văzut cum va ⁣evolua situația și care vor fi consecințele acestui buget​ asupra economiei și a vieții cetățenilor români.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE