Google search engine
AcasăCULTURA SI MEDIADescoperă puterea iubirii milostive și smerite a lui Hristos pentru toți oamenii...

Descoperă puterea iubirii milostive și smerite a lui Hristos pentru toți oamenii și fii o sursă de bucurie


Dragi cititori,

Vă invităm să descoperiți povestea emoționantă a colindătorilor care au adus bucurie și speranță la Reședința Patriarhală marți, când Preafericitul Părinte⁣ Patriarh Daniel⁤ le-a deschis ușa cu drag și i-a întâmpinat ‌cu căldură și iubire.

Cinci coruri și grupuri de colindători au ⁣adus magia sărbătorilor‌ de ‍iarnă în inima Bisericii Ortodoxe Române: Corul psaltic „Filomelos” ‍din Onești, județul Bacău, Corul Inspectoratului de ​Jandarmi, Grupul de colindători de la Colegiul Național „Costache Negruzzi” din Iași, Grupul⁤ coral „Arhanghelii” de la Parohia „Sfântul Mucenic Iulian din Tars” din ⁤Iași și Corul parohiei „Sfântul Ioan Botezătorul” – Dristor, Sectorul 3 Capitală.

Preafericirea Sa a apreciat ⁤vestimentația tradițională românească ​a celor care au venit să îl colinde‌ și i-a felicitat pe cei prezenți pentru interpretări, scrie basilica.ro.

„Vă felicităm pentru frumoasele cântări și pentru această vedere a raiului, care înseamnă a simți prezența Mântuitorului Iisus Hristos⁤ în sufletele oamenilor”, le-a spus Părintele Patriarh membrilor Corului psaltic „Filomelos” din Onești.

De asemenea, Preafericitul ⁣Părinte Patriarh Daniel le-a mulțumit jandarmilor veniți să ​îl colinde și pentru ⁢sprijinul acordat ‍în organizarea evenimentelor de pe Dealul Patriarhiei.

„Este o ⁣bucurie să vă vedem și colindând”, le-a transmis Preafericitul ⁤Părinte Patriarh Daniel.

Fiecare grup de⁣ colindători a primit daruri din partea Patriarhului României.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE