Google search engine
AcasăMETEOCum va fi ultima lună de primăvară

Cum va fi ultima lună de primăvară


Vremea în următoarea lună va fi mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult în primele două săptămâni. ANM a emis prognoza pentru perioada 6 mai – 3 iunie.

Săptămâna 6 – 13 mai

Valorile termice se vor situa ușor peste mediile multianuale în regiunile vestice, în timp ce în restul teritoriului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în vestul, sud-vestul și local în centrul țării și deficitare în rest.

Săptămâna 13 – 20 mai

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice, deficitar în cele sudice și apropiat de normal în rest.

Săptămâna 20 – 27 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor.Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 27 mai – 3 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste normele climatologice ale perioadei.Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval în toate regiunileRELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE