Google search engine
AcasăPOLITICACum s-au atacat și apoi s-au pupat Alin Nica și Ludovic Orban

Cum s-au atacat și apoi s-au pupat Alin Nica și Ludovic Orban


Fostul șef al PNL Timiș, Alin Nica, și fostul șef al PNL la nivel național, Ludovic Orban, și-au aruncat cuvinte grele în urmă cu câțiva ani, dar astăzi sunt cei mai buni prieteni în partidul Forța Dreptei. Evident, în numele interesului județului Timiș și al României.

În luna iulie 2021, când s-au organizat alegerile pentru conducerea PNL Timișoara, Alin Nica (care fusese ales de curând șeful liberalilor din județul Timiș) s-a arătat profund dezamăgit de alegerile din partid la nivel municipal, pe care le-a calificat foarte aspru – „o pată neagră pe obrazul PNL”.

Nica l-a acuzat pe Ludovic Orban că a patronat „un simulacru de alegeri” la PNL Timișoara, afirmând și faptul că alegerile din partid în mai multe locuri din țară au devenit „o serie de bâlciuri violente”. Nica l-a acuzat atunci pe Orban că era susținut în Timiș de „gașca lui Ambruș și Chira”. Mai mult, Nica s-a dezis violent de Ludovic Orban, afirmând că Orban nu mai este „președintele meu PNL”, refuzându-i deci acestuia autoritatea de lider de partid în acel moment.

Vremurile s-au schimbat însă, iar cei mai mari dușmani au devenit pe 2 aprilie cei mai buni prieteni. Alin Nica și Ludovic Orban și-au dat mâna și s-au îmbrățișat, chipurile, pentru Timiș. Vorba lui Caragiale: Pupat toți Piața Endependenți! Felicitări – cel puțin până la următoarea bălăcăreală …RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE