Google search engine
AcasăSPORTCSC Şelimbăr s-a impus la Tg Jiu, cu Vitorul Pandurii, şi a...

CSC Şelimbăr s-a impus la Tg Jiu, cu Vitorul Pandurii, şi a revenit pe primul loc în Liga 2


Echipa CSC Şelimbăr a învins duminică, în deplasare, scor 3-0, formaţia Viitorul Pandurii Tg Jiu, în etapa a 16-a din Liga 2. Şelimbăr şi-a reluat locul întâi în clasament, pe care îl pierduse sâmbătă, după victoria Corvinului.

Oaspeţii, antrenaţi de Claudiu Niculescu, s-au impus fără mari probleme la Tg Jiu, marcând însă, toate golurile, în repriza secundă. Casian Soare a deschis scorul în minutul 53, iar Stefan Visic (min. 90+2) şi Raul Rotund (min. 90+4) au completat scorul de pe tabelă, pentru un 3-0 care readuce Şelimbăr în fruntea clasamentului, cu 35 de puncte.

Într-un alt meci disputat duminică, Gloria Buzău a învins în deplasare, la Bucureşti, pe Progresul Spartac, cu scorul de 5-1. Buzoienii au avut 3-0 la pauză, după reuşitele semnate Valentin Dumitrache (min. 20), Ovidiu Perianu (min. 25) şi Cristian Dumitru (min. 45). Mihnea Rădulescu, în minutul 64, şi Adi Chică-Roşă, din penalti în minutul 80, au pus pe tabelă un 5-0 liniştitor pentru oaspeţi. Progresul a înscris golul de onoare în minutul 82, prin Nicolas Tong.

În clasament Gloria Buzău e pe locul 5, cu 28 de puncte, Viitorul Pandurii ocupă locul 8, cu 23 de puncte, iar Progresul Spartac e ultima, cu un singur punct reuşit.


W3Schools Home Page

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE