Google search engine
AcasăPOLITICACoaliția PSD-PNL a stabilit data la care vor avea loc alegerile prezidențiale...

Coaliția PSD-PNL a stabilit data la care vor avea loc alegerile prezidențiale (surse)


Coaliția a stabilit data la care vor avea loc alegerile prezidențiale (surse)

Reprezentanții coaliției au decis data la care vor avea loc alegerile prezidențiale. Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, acestea se vor desfășura pe 15 și 29 septembrie 2024.

Săptămâna trecută, liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au ieșit într-o conferință de presă și au avansat trei date posibile pentru alegerile în urma cărora se va alege noul locatar de la Palatul Cotroceni. Acum, după discuțiile care au loc chiar în acest moment, s-a ales data la care românii vor alege sauccesorul lui Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, declarații înainte de ședință cu privire la candidatul pentru Primăria Capitalei

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți, la Parlament, alături de președintele PNL, Nicolae Ciucă, înaintea unei ședințe a coaliției de guvernare care va avea loc în această seară, că din punctul său de vedere PSD și PNL vor ajunge la un acord pentru un candidat comun la Primăria Generală a Municipiului București.

„Până în acest moment nu avem o analiză finalizată, fiecare dintre noi căutăm să găsim cea mai bună soluție pentru a avea garanția că intrăm în alegeri cu un candidat care poate să câștige”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat dacă în ședința coaliției se va discuta despre un candidat comun PNL-PSD la Primăria Capitalei.

„Eu cred că o să avem un candidat comun”, a declarat Ciolacu, dar „este incorect să discutăm mai întâi cu presa aceste lucruri si pe urmă cu colegii noștri din coaliție”. „Imediat după decizie răspundem întrebărilor”, a promis liderul PSD.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE