Google search engine
AcasăECONOMIEClădirea infernală din care peste 20.000 de oameni uită să mai iasă

Clădirea infernală din care peste 20.000 de oameni uită să mai iasă


Situată în Qianjiang Century City, cartierul central de afaceri din Hangzhou, China, această structură în formă de S a fost proiectată inițial ca un hotel de lux. Cu toate acestea, a fost ulterior transformată într-o colosală clădire de apartamente, transformându-și camerele în mii de apartamente rezidențiale de lux, scrie themindcircle.com.

Ridicându-se impresionant la o înălțime de 206 metri, clădirea are între 36 și 39 de etaje, în funcție de punctul de vedere. Fiind o comunitate de sine stătătoare, oferă o gamă largă de facilități și afaceri pentru a satisface nevoile populației sale numeroase.

Printre acestea se numără o zonă de alimentație publică masivă, piscine, frizerii, saloane de manichiură, supermarketuri de dimensiuni medii și internet cafe-uri. Practic, tot ceea ce ar putea fi necesar este disponibil în interiorul clădirii, ceea ce face posibil ca rezidenții să își rezolve problemele zilnice fără a fi nevoie să se aventureze vreodată afară.

content-image

Conceput inițial ca un hotel de lux, clădirea cunoscută sub numele Regent International și-a deschis porțile în 2013, scrie Bored Panda. A fost proiectată de Alicia Loo, designerul șef al celui de-al doilea hotel de șapte stele din lume, Singapore Sands Hotel. Regent International are 39 de etaje.

În plus, se crede că are capacitatea de a găzdui până la 30.000 de persoane.

Cine locuiește în interiorul zidurilor impresionantului complex?

Se crede că unitatea este ocupată în principal de tineri și studenți, proprietari de afaceri mici și influenceri.

Cât costă să locuiește aici? Prețul variază în funcție de tipul de apartament: apartamentele mai mici fără ferestre se închiriază de obicei cu circa 200 de dolari pe luna, în vreme ce un un apartament mai mare, cu balcon, poate ajunge până la 560 de dolari.

content-image

Videoclipurile cu uriașa construcție fac senzație în ultima vreme pe TikTok, oamenii exprimându-și uimirea în ceea ce privește numeroasele sale facilități și stilul de viață neobișnuit al locuitorilor săi.

“Devin claustrofobă numai uitandu-mă la imagini!”

“Nu aș locui acolo pentru nimic în lume!”

“Mă întreb cât de devreme trebuie să mă trezesc dimineața ca să ajung la lift înaintea celorlalți 20.000 de locuitori?”

“Arată ca un coșmar!”

“Deprimant!”

 RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE