Google search engine
AcasăPOLITICACiolacu dezvăluie planurile de reorganizare a ministerelor: 'Vom finaliza între 6 și...

Ciolacu dezvăluie planurile de reorganizare a ministerelor: ‘Vom finaliza între 6 și 9 ministere anul acesta, apoi vom merge mai departe


Prim-ministrul Marcel Ciolacu ⁤ a anunțat că în​ acest an se vor reorganiza doar între șase și nouă ministere, urmând ca procesul să continue.

„Nu sunt un susținător ⁣al ideii de a face lucruri în grabă, pe colțul⁢ biroului”, a declarat liderul Executivului, subliniind⁤ că printre⁢ instituțiile ‌unde se va finaliza⁤ acest proces se numără Ministerul ⁤Transporturilor, Ministerul Muncii sau Ministerul Agriculturii, dar și Secretariatul General al Guvernului.

În ceea ce privește reorganizarea ministerelor, ⁤premierul Marcel Ciolacu a precizat că în acest an​ se vor finaliza doar între 6 și 9 ministere.

”Vom finaliza între șase și nouă‌ ministere, în acest an,‍ și apoi vom ⁢continua. Nu sunt un susținător al ⁣ideii de a ‌face lucruri ‍în grabă, pe ‌colțul biroului. Am văzut ‌costurile, de exemplu în energie, când s-au făcut anumite Ordonanțe ​pe colțul biroului și ne-a costat foarte mult, pe noi⁤ toți, pentru că⁢ banii din buget sunt ai noștri, ai tuturor”, a adăugat ⁣premierul.

El a menționat că a discutat cu ministrul Transporturilor și ⁣că la acest minister se va finaliza până la sfârșitul anului.

„Sunt ​ministere importante, ‌Ministerul Muncii, cu siguranță se va‌ face anul ‍acesta, știți promisiunile făcute.

SGG-ul, se​ va ⁤face​ anul acesta, Ministerul Agriculturii, unde erau vreo 111 ⁣instituții, vor⁢ rămâne vreo 43. Sunt⁢ foarte‍ multe modificări, dar ⁢ne-am luat timp, ‍astfel încât să⁣ nu greșim și să gândim foarte bine ⁣această reorganizare. Nu este vorba de o amânare propriu-zisă”, a mai spus Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE