Google search engine
AcasăCULTURA SI MEDIACe ascund versurile piesei 'Yesterday'. Dezvăluirile lui Paul McCartney

Ce ascund versurile piesei ‘Yesterday’. Dezvăluirile lui Paul McCartney


Paul McCartney a dezvăluit adevărata semnificație a versurilor „I said something wrong, now I long for yesterday” din piesa „Yesterday” a trupei Beatles. Contrar credinței, regretul exprimat în versuri nu se referă la o relație amoroasă pierdută, ci la o ceartă pe care a avut-o cu mama sa.

McCartney a explicat originea versurilor în podcastul său „A Life in Lyrics”.

El a povestit cum s-a certat cu mama sa din cauza pronunțării unui cuvânt. Mama lui, de origine irlandeză, a pronunțat greșit „ask” („cere”) ca și cum ar fi fost „arsk”. McCartney a corectat-o, iar mama sa s-a simțit jenată.

„Eram în curte și ea vorbea într-un mod elegant. Era de origine irlandeză și era asistentă medicală, așa că era deasupra nivelului de pronunție de pe stradă”, a spus cântărețul, explicând că la un moment dat mama a spus ceva de genul „Paul, întreabă-l dacă se duce…” pronunțând greșit „ask”.

„Arsk? E ask, mamă!” a răspuns Paul: „Doamne, aș fi vrut să nu fi spus asta”

Unii au crezut că melodia avea legătură cu o fostă iubită – la acea vreme, McCartney avea o relație care avea să dureze încă patru ani cu Jane Asher -, dar artistul a confirmat ceea ce se speculase într-una dintre biografiile despre mama sa.

Cântecul a fost scris când muzicianul avea 24 de ani, la zece ani după moartea mamei sale, și este considerat unul dintre cele mai importante cântece pop din istoria muzicii,  potrivit mediafax.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE