Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEI'Categoric, cei vinovați vor plăti, fără excepție'

‘Categoric, cei vinovați vor plăti, fără excepție’


Prim-ministrul Marcel Ciolacu a luat cuvântul în urma tragediei de la Odorheiu Secuiesc, unde un perete al unui internat s-a prăbușit peste elevi. Cu regret în glas, ⁣premierul a adus un omagiu copilului decedat și a asigurat⁣ că cei responsabili vor fi trași la răspundere.

„Ministrul Educației se îndreaptă spre​ locul tragediei ‌pentru a asigura ⁤condiții pentru ceilalți elevi.‍ Așteptăm ⁤rezultatele anchetei. ⁣Eram alături de domnul Nicolae Ciucă când domnul Arafat a anunțat acest eveniment tragic. Este esențial să ⁣luăm măsuri, să ⁣rezolvăm fiecare problemă pe rând. Nu‌ sunt sigur dacă se confirmă că au fost ⁤efectuate recent lucrări în zonă. Dar, ‍fără îndoială, cei vinovați vor fi pedepsiți, fără ​excepție. Este tragic că un copil și-a pierdut viața și am văzut cu toții ce s-a întâmplat. La nivel executiv,​ s-au luat‍ toate măsurile necesare, am reușit să salvăm o fetiță care a fost scoasă de sub dărâmături în stop cardiac”,‌ a declarat Ciolacu.

Luni după-amiază,⁢ o parte din⁣ clădirea internatului Liceului ”Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc s-a⁣ prăbușit. Patru elevi au fost ⁢prinși sub dărâmături. Două eleve au fost scoase conștiente de către salvatori, o a‍ treia⁢ a fost resuscitată și a ‍răspuns manevrelor medicilor, fiind transportată ulterior de la Odorhei⁣ la​ Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, în stare critică. A patra victimă, un băiat de 17 ⁣ani, a fost declarat⁣ decedat după ce au fost făcute manevrele de resuscitare.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE