Google search engine
AcasăSPORTCarlos Alcaraz s-a accidentat și a abandonat la Rio Open

Carlos Alcaraz s-a accidentat și a abandonat la Rio Open


Carlos Alcaraz, favoritul principal, s-a accidentat încă de la început la gleznă şi a abandonat după doar două game-uri la meciul împotriva lui Thiago Monteiro, din runda inaugurală a turneului Rio Open. El a încercat să continue, însă nu a reuşit, informează News.ro.

După accidentare, cu ajutorul lui Monteiro, numărul 2 mondial a reuşit să se întoarcă pe bancă şi glezna dreaptă i-a fost bandajată de fizioterapeutul ATP Alejandro Resnicoff. Alcaraz a revenit pe teren şi a reuşit un break, scorul devenind 1-0. Dar capacitatea sa de mişcare în regulă pe teren fiind compromisă şi pentru a evita o agravare a problemei, spaniolul s-a retras după ce şi-a cedat serviciul în game-ul următor.

„Mâine mi se vor face investigaţii la gleznă şi vom vedea dacă este ceva grav sau nu”, a spus Alcaraz. „A fost rău. Asta a fost prima impresie pe care am avut-o. Adică, am simţit dureri imediat după ce am căzut, aşa că m-am gândit că va fi dificil să continui să joc dacă voi mai avea aceste stări. După câteva puncte nu m-am simţit mai bine. Simţeam durerea. Nu mă puteam mişca bine şi ştiam că va fi imposibil să continui. M-am gândit că se va înrăutăţi dacă voi continua să joc un meci atât de lung şi de aceea am ales să mă retrag.”

Alcaraz, care a debutat în circuitul ATP la Rio, în 2020, a câştigat trofeul în 2022 şi în 2023 a jucat finala cu Cameron Norrie, meci câştigat de britanic.


W3Schools Home Page

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE