Google search engine
AcasăSPORTBetano aduce Trofeul Campionatului UEFA EURO 2024 în România și invită toți...

Betano aduce Trofeul Campionatului UEFA EURO 2024 în România și invită toți fanii sportului la un eveniment unic


Betano aduce prestigiosul Trofeu al Campionatului UEFA EURO 2024 în România. Evenimentul are loc pe 28 februarie, între orele 18:00 și 22:00, la parterul Unirea Shopping Center.

Printr-un eveniment memorabil ce îmbină pasiunea pentru sport și tehnologia, Betano – , parte a Kaizen Gaming, în calitate de Sponsor Oficial Global al UEFA EURO 2024, aduce împreună o serie de invitați speciali: Florinel Coman și Darius Olaru, reprezentând FCSB, respectiv Nicușor Bancu și Vladimir Screciu de la Universitatea Craiova, ambele echipe sponsorizate cu mândrie de Betano, alături de ambasadorul brandului și fostul fotbalist român Ciprian Marica.

Pasionații de fotbal sunt invitați să ia parte la acest moment istoric miercuri, 28 februarie, între orele 18:00 și 22:00, la parterul Unirea Shopping Center, în Piața Unirii 1, unde Trofeul  Campionatului UEFA EURO 2024 va fi expus publicului.

„Faptul că suntem primul brand din industria gamblingului care devine sponsor al UEFA EURO 2024 reprezintă o realizare importantă pentru Betano, care demonstrează acțiunile noastre susținute în domeniul sportului în toate țările în care suntem prezenți. Suntem încântați să aducem Trofeul atât de aproape de toți fanii sportului din România și să ducem astfel mai departe angajamentul nostru de a contribui la îmbunătățirea experienței fotbalistice la nivel național”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România.

Pe lângă vizionarea Trofeului, participanții se pot aștepta la o serie de activități și activări imersive la fața locului, promițând o experiență de neuitat pentru toți pasionații și suporterii fotbalului.

content-image


W3Schools Home Page

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE