Google search engine
AcasăPOLITICABătălia pentru Primăria Capitalei – Piedone a anunțat cum vrea să-i 'scoată...

Bătălia pentru Primăria Capitalei – Piedone a anunțat cum vrea să-i ‘scoată din joc’ pe contracandidații din PSD și PNL


Candidatul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat că a trimis liderului PSD, Marcel Ciolacu şi preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, o scrisoare privind o alianţă cu PUSL pentru Bucureşti.

„Partidul Umanist Social Liberal, prin mine personal, a trimis domului preşedinte Ciucă şi domnului preşedinte Ciolacu o scrisoare de intenţie nu de a candida (n.r. din partea lor), de a forma o alianţă social-liberală în care să fim şi noi (…) fac un apel să formăm o alianţă pentru Bucureşti, având deja experienţa unor alianţe care funcţionează cu Partidul Umanist Social Liberal la Sectorul 4 şi am spus că, dacă la Sectorul 2 se va configura un candidat, dacă va fi numit de PSD numele actualului prefect al Capitalei, vom forma o alianţă electorală şi pentru Sectorul 2”, a declarat Cristian Popescu Piedone luni, pentru Antena 3, relatează Agerpres.

El a punctat că, pentru restul Sectoarelor din Capitală, Partidul Umanist Social Liberal are candidaţi proprii.

Apel la alianța PSD-PNL

Cristian Popescu Piedone a menţionat că a decis să candideze la Primăria Capitalei din partea PUSL, având în vedere conjunctura şi evoluţia politică de pe scena bucureşteană. „Social democraţii şi liberalii nu coagulează portretul unui primar general care să îl învingă pe Nicuşor Dan. M-am gândit să le dau o mână de ajutor. Dacă ei vor decide acest lucru, să mă susţină! Dacă nu mă susţin, le mulţumesc oricum, pentru că voi avea, cu siguranţă, susţinerea celor mai mulţi cetăţeni ai Bucureştiului”, a adăugat el.

Cristian Popescu Piedone a anunţat, duminică seară, că va candida la Primăria Capitalei, din partea PUSL. Primarul Sectorului 5 a precizat că îl va susţine pe primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă (PSD), pentru un nou mandat, iar în locul său la Sectorul 5 îl va propune pe fiul său, deputatul Vlad Popescu Piedone.

Vezi și: Se dau lupte grele pentru Primăria Capitalei (surse)

Poziția PNL

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat, luni, că Sebastian Burduja este „o soluţie” privind candidatura la Primăria Capitalei, odată ce acesta şi-a asumat conducerea organizaţiei Bucureşti şi s-a angajat în această competiţie internă, menţionând că decizia de sprijin pentru un anume candidat e una extrem de dificilă şi în momentul de faţă se fac analize (mai multe, aici).RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE