Google search engine
AcasăCULTURA SI MEDIABărbații spuneau că sunt curvă că am pantaloni scurți

Bărbații spuneau că sunt curvă că am pantaloni scurți


Artista Erica Isak face noi dezvăluiri despre viața sa. Cântăreața care a stârnit o amplă controversă cu piesa Macarena spune că versurile pieselor ei sunt inspirate din viața ei, dar și din viața femeilor din jur.

Artista a dezvăluit că după ce a participat la un concurs de talente a fost terorizată de bărbați

„După X Factor, zeci de mii de bărbați de peste 30 de ani au spus despre mine că sunt curvă doar pentru că apărusem la televizor în pantaloni scurți, eram machiată și păream mai matură. Un copil de 15 ani nu poate lupta cu așa ceva. Am adunat foarte multă furie”, a explicat tânăra pentru Pagina de Media.

Artistul Gheboasă, cu care Erika Isac a scos o piesă despre OnlyFans, sare în apărarea ei

„Mi se pare că Erika e mai mult decât un personaj care a prins la public. O văd ca pe o femeie foarte puternică, în vogă deja, și asta într-un timp scurt, capabilă să închidă gura multor bărbați, dar și a femeilor care gândesc altfel! Nu e vorba despre faptul că Erika e o femeie atunci când vorbește despre o treabă sau alta. Mesajul ei e unul al unui artist care s-a lovit în viața ei de mai multe probleme și pe care acum le spune într-un anume fel celor de vârsta ei.

Nu contează că a fost cu unul sau cu mai mulți bărbați, cum am văzut că au tăbărât mai mulți pe ea ca s-o facă de rușine, chipurile! Tot ce contează e muzica ei și faptul că a reușit să transmită ce și-a dorit, nu că a fost cu unul sau cu mai mulți bărbați!”, a declarat Gheboasă pentru canal33.ro.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE