Google search engine
AcasăCULTURA SI MEDIABărbat lăsat de poliție să violeze 19 ani femei!

Bărbat lăsat de poliție să violeze 19 ani femei!


Fosta polițistă Andrada Voicu, care a demisionat din MAI după ce a avut un accident cu o autospecială veche, face dezvăluiri șocante. În contextul piesei Macarena, Voicu a reapărut în atenția publică.

Ajunsă și ea în atenția publicului pentru limbajul necenzurat, Andrada Voicu dezvăluie cazul unui bărbat lăsat liber timp de 19 ani. Oamenii legii aveau reclamații că aceasta violează fete, însă le obligau pe victime să declare că nu au fost abuzate.

Iată dezvăluirile șocante făcute de Andrada Voicu:

„Ce bine că am plecat din poliție!

Aparte de misoginismele ‘Mireilor’, pe care le-am auzit de nenumărate ori, mi-a venit în minte o chestie dureroasă despre care nu am vorbit până acum.

De ce dureroasă? Fiindcă s-a întâmplat sub ochii mei, acum vreo mai bine de două decenii.

Prin 2000, copilă de 15 ani, apropiată mie, a fost luată de pe stradă și băgată cu forța într-o mașină când a ieșit de la școală. A fost violată și ținută cu forța într-un apartament de către un psihopat.

Păcat că pe-atunci nu era tehnologie, că poate locația live ar fi salvat-o de la o traumă care o va bântui pentru tot restul vieții. Maică-sa ajunsese să umble din ușă în ușă cu cuțitul în buzunar, fiindcă poliția dormea.

Și a reușit să facă o treabă demnă de un polițist: a ajuns la uşa nevestei ăluia și i-a zis că dacă nu îi ajunge copila acasă până seara, se întoarce și face o istorie. După ce a fost ‘eliberată’ de acolo, s-a dus la poliție.

‘Ți-a plăcut p***a, ia și scrie! Dar nu ce vrei tu. Ce zicem noi’.

A fost audiată. Dar nu în prezența unui părinte, așa cum ar fi fost normal în cazul unui copil de 15 ani care a trecut printr-un viol. Mă-sa a fost lăsată pe hol. Fiindcă nu-și cunoștea drepturile.

‘Nu te-a violat nimeni, n-auzi? Scrie acolo’.

Și uite-așa, fiindcă realitatea a fost ținută sub preș, dosarul a fost clasat. Sandilăul din Paşcani a continuat să violeze, să distrugă vieți, să sechestreze, să facă trafic cu minori. Şi abia în 2019 a fost condamnat la 15 ani cu executare pentru: pornografie infantilă, viol, lipsire de libertate și trafic de minori.

Din 2000 și până în 2019 câte fete or mai fi trecut prin asta? Numai ele știu. Câte mame or fi luat-o razna? Dumnezeu știe. Ofticaților şi misoginilor (cei care sunteți tătici de fete şi nu numai): nu vă mai căcați pe voi. Că habar n-aveți cum e să fii femeie”, a mărturisit Andrada Voicu.

 RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE