Google search engine
AcasăECONOMIEAutoritatea Rutieră Germană descoperă dispozitive ilegale în anumite SUV-uri BMW

Autoritatea Rutieră Germană descoperă dispozitive ilegale în anumite SUV-uri BMW


Autoritatea Rutieră Germană (KBA) a identificat dispozitive ilegale în unele SUV-uri BMW, deşi producătorul auto susţine că maşinile respective au fost fabricate înainte de 2014, transmite DPA.

KBA a găsit dispozitive neautorizate pentru emisiile de gaze de eşapament la unele vehicule diesel BMW, a anunţat instituţia pe site-ul său, potrivit Agerpres.

În Germania, a precizat BMW, sunt afectate aproximativ 33.000 de SUV-uri X3, iar în Europa BMW estimează că ar putea fi vorba despre 100.000 – 150.000 de vehicule, a precizat miercuri un purtător de cuvânt al companiei.

Totuşi, BMW nu ştie cât de multe vehicule cu probleme se află încă pe şosele, KBA prezentând până acum doar datele referitoare la Germania.

BMW cooperează cu autorităţile şi a anunţat măsuri de actualizare de hardware şi software, conform KBA.

Recircularea gazelor de evacuare în vehicule este redusă când funcţionează aerul condiţionat. În plus, recircularea redusă are loc când temperaturile din exterior sunt în intervalul normal de funcţionare, ceea ce nu este permis, conform deciziei Curţii Europene de Justiţie. Scăderea eficienţei dispozitivelor de reducere a poluării cu oxizi de azot este ilegală, a indicat KBA.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE