Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEI'Am fost invitaţi, suntem respectaţi, nu ne întoarcem înapoi cu o şapcă'...

‘Am fost invitaţi, suntem respectaţi, nu ne întoarcem înapoi cu o şapcă’ (VIDEO)


Preşedintele AUR, George Simion, susţine că suveranismul trebuie să fie la putere şi în România, în condiţiile în care „nu mai avem stânga şi dreapta în momentul acesta pe scena politică”.

Potrivit AUR, Simion a făcut această afirmaţie în mesajul pe care l-a transmis la Conservative Political Action Conference – CPAC, Washington DC.

„Suveranismul trebuie să fie la putere şi în România, iar AUR este singurul partid care pune România pe primul loc. Nu mai avem stânga şi dreapta în momentul acesta pe scena politică. Avem suveranişti, patrioţi şi globalişti satanişti. Suntem singurul partid parlamentar prezent la această conferinţă internaţională (…). Nu am plătit nimic! Am fost invitaţi, suntem respectaţi, nu ne întoarcem înapoi cu o şapcă (…)”, a transmis, printre altele, George Simion de la CPAC.

Întâlniri cu lideri politici conservatori

Liderul AUR a precizat că mesajul lui a fost transmis în contextul discursului susţinut de Donald Trump, fostul preşedinte al SUA, în cea de-a treia zi a CPAC.

Conform preşedintelui AUR, pe parcursul zilei de duminică, a avut mai multe întâlniri cu oficiali americani, dar şi europeni, printre care Rick Santorum, fost candidat republican pentru nominalizarea la alegerile prezidenţiale, Annalisa Tardino, europarlamentar Lega, Radoslaw Fogiel şi Arkadiusz Mularczyk, parlamentari din Polonia reprezentând PiS, dar şi Steve Bannon, strateg şef şi consilier principal al preşedintelui Statelor Unite Donald Trump.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE