Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEIAm decis liste comune la europarlamentare

Am decis liste comune la europarlamentare


Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, miercuri, că liberalii şi PSD merg pe liste comune la alegerile europarlamentare, anunță Agerpres.

„La europarlamentare am decis să avem liste comune”, a afirmat Ciucă

Întrebat în legătură cu complicaţiile în legătură cu susţinerea unei liste comune PSD – PNL şi campania pentru locale, dacă există un risc de sancţiune din partea electoratului liberal, el a răspuns: „Există acest risc pe care îl asumăm pentru un lucru foarte bine asumat: stabilitatea ţării şi a guvernării”. „Nu este vorba de a câştiga un partid sau altul, un primar sau un preşedinte de Consiliu judeţean, ci ce câştigă România prin stabilitate”, a transmis Ciucă.

Întrebat ce s-a întâmplat între decizia din noiembrie ca PNL să meargă singur în alegeri şi cea de acum cu liste comune cu PSD, Ciucă a spus: „Absolut nimic. A ne duce mai departe această asumare, candidând cu proprii noştri candidaţi de primari pe liste proprii”.

„La europarlamentare am decis să avem liste comune”, a explicat preşedintele PNL, care a precizat că stabilirea candidaţilor „va mai dura”.

Liderii PSD şi PNL s-au întâlnit miercuri, la Palatul Parlamentului, pentru o nouă rundă de discuţii cu privire la comasarea alegerilor şi a unui calendar complet al scrutinelor din acest an.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE