Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEIAlertă la Valencia - Arde un bloc de 14 etaje, mai mulți...

Alertă la Valencia – Arde un bloc de 14 etaje, mai mulți locatari sunt prinși înăuntru (VIDEO)


O clădire rezidențială din orașul spaniol Valencia a fost cuprinsă, joi, de un incendiu de proporții care s-a extins la un imobil din apropiere. Presa locală susține că este posibil să fie oameni blocați în interior, scrie BBC.

Incendiul – care este în curs de desfășurare – s-a produs la un bloc de 14 etaje din cartierul Campanar și s-a extins la o clădire adiacentă, notează Mediafax.

Peste 20 de echipaje de pompieri intervin, iar oamenii au fost îndemnați să nu se apropie de zonă.

Mai multe persoane au fost rănite în urma incidentului, iar presa locală a relatat că este posibil ca oamenii să fie blocați în interior.

Ziarul El País a anunțat că șapte persoane au fost tratate pentru răni, inclusiv doi pompieri. Potrivit presei locale, pompierii au salvat mai mulți rezidenți cu ajutorul macaralelor, inclusiv un cuplu care locuia la etajul șapte.

Se pare că focul a izbucnit la etajul al patrulea și s-a extins rapid.

Premierul spaniol Pedro Sanchez a scris, pe X: „Consternat de incendiul teribil dintr-o clădire din Valencia… Vreau să transmit solidaritatea mea tuturor persoanelor afectate și recunoaștere întregului personal de urgență deja desfășurat la fața locului”.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE