Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEIAl doilea pretendent la tronul prezidențial din Rusia: Cine este și ce...

Al doilea pretendent la tronul prezidențial din Rusia: Cine este și ce promisiuni aduce?


El e omul care vrea⁤ să-i ia puterea ‍lui Vladimir Putin: al doilea ‍candidat ​la ⁤ alegerile prezidențiale din Rusia

La ‍viitoarele​ alegeri prezidențiale din martie 2024 din Rusia, a apărut un al doilea candidat.⁢ După actualul lider,​ Vladimir Putin, care a fost primul care a prezentat documentele necesare la Comisia‍ Electorală, liderul Partidului Liberal Democrat Leonid Slutsky va trebui acum să⁣ treacă prin proceduri ⁣formale.

La cel ‍de-al 19-lea ‍congres preelectoral⁢ al Partidului Liberal Democrat din Rusia, care⁣ a avut loc ⁢marți, Slutsky a‍ fost nominalizat drept candidat la alegerile prezidențiale din Rusia.​ „Alegerile sunt o oportunitate de ⁣a​ transmite⁢ programul nostru, poziția noastră oamenilor​ și nimeni nu o va face mai bine ‍decât președintele Leonid Slutsky. Are o bogată experiență în activitatea parlamentară”, a declarat Mikhail Degtyarev, membru al Partidului Liberal Democrat, guvernator al⁢ teritoriului Khabarovsk, care a prezentat candidatura lui Slutsky delegaților congresului.

Acesta din⁢ urmă a primit⁢ 108 voturi electorale, două buletine de vot fiind‍ declarate nevalabile.

Într-un interviu acordat TASS, Leonid Slutsky a declarat⁢ că ar putea depune documentele pentru nominalizarea la funcția de președinte​ în ultima săptămână din decembrie. „Cred că‌ într-una din‍ aceste zile, poate pe 25 decembrie”, a răspuns ⁢președintele Partidului Liberal Democrat.

Cine e⁣ Slutsky?

Slutsky le-a spus mai ​târziu reporterilor că „nu va ​lua voturile președintelui Rusiei”, prezicând că Vladimir Putin „va ​câștiga cu o ⁢marjă uriașă” ‍la‍ alegerile de anul viitor.​ „Nu voi chema la vot împotriva lui Putin. Un vot pentru Slutsky și LDPR nu este absolut un vot împotriva lui Putin”, a spus parlamentarul.

Partidul a ⁣încercat să-și mențină relevanța de la moartea liderului său de multă vreme, Vladimir Zhirnovsky, de șase ori candidat la președinție, ​la vârsta de 75 ‌de ani, în aprilie 2022.

Slutsky, ‍în vârstă de 54 de ani, ‌a fost ales pentru prima dată în Camera inferioară a Dumei de Stat a Rusiei în 2000.

Anul​ trecut,⁢ a fost numit unul dintre negociatorii Rusiei în discuțiile de pace eșuate cu Kiev, după ce Moscova‍ a invadat Ucraina.

Mai mulți jurnaliști și‌ o purtătoare de cuvânt a Ministerului rus de⁣ Externe l-au acuzat în ‌2018 pe Slutsky de hărțuire sexuală. Deputatul Dumei de Stat a negat acuzațiile.

La începutul ‌acestei luni, publicația de investigație The Insider a scris că Slutsky a transmis informații despre personalități academice și religioase străine care au fost invitate⁤ în Rusia la ordinul său către serviciile de informații ruse.

Partidul de guvernământ pro-Kremlin, Rusia Unită, l-a​ susținut în weekend pe președintele Vladimir Putin ca ‍candidat independent la alegerile din 2024.rnrn


El e omul care vrea să-i ia puterea lui Vladimir Putin: al doilea candidat la ​ alegerile prezidențiale din Rusia

La viitoarele alegeri prezidențiale ‌din martie 2024 din Rusia, a apărut un al doilea candidat. După actualul lider, Vladimir Putin, care a fost primul care a prezentat documentele necesare⁢ la Comisia Electorală, liderul Partidului Liberal Democrat Leonid Slutsky va trebui acum să treacă prin proceduri formale.

La cel de-al 19-lea congres preelectoral al Partidului Liberal Democrat din Rusia, care a avut loc marți, ⁣Slutsky a fost nominalizat drept⁣ candidat la alegerile ⁢prezidențiale din Rusia. „Alegerile sunt o oportunitate de⁢ a transmite⁣ programul nostru, poziția noastră​ oamenilor și nimeni nu o va face mai bine decât ‍președintele Leonid Slutsky. Are o bogată experiență în activitatea parlamentară”, a declarat⁢ Mikhail Degtyarev, membru al Partidului Liberal Democrat, guvernator al teritoriului​ Khabarovsk, care a prezentat ⁢candidatura lui ⁢Slutsky ‍delegaților congresului.

Acesta din urmă a primit 108 voturi electorale, două buletine de vot fiind declarate nevalabile.

Într-un interviu acordat TASS, Leonid Slutsky a declarat că ar putea depune⁣ documentele pentru nominalizarea la funcția de președinte în ultima săptămână din decembrie. „Cred că într-una din aceste zile, poate pe 25 decembrie”,⁤ a răspuns președintele Partidului Liberal Democrat.

Cine e⁣ Slutsky?

Slutsky le-a spus mai târziu reporterilor că „nu va lua voturile președintelui Rusiei”, prezicând că Vladimir Putin „va câștiga cu o marjă uriașă” la alegerile de anul⁤ viitor. ‌”Nu voi chema la vot împotriva lui Putin. Un ‍vot pentru Slutsky și LDPR nu este absolut un vot împotriva lui Putin”, a spus parlamentarul.

Partidul a încercat să-și mențină relevanța ⁢de la moartea ⁣liderului său de multă vreme, Vladimir Zhirnovsky, de șase ori candidat la

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE